Äntligen kväll!

Fy, vilken hemsk dag det har varit. Jag känner mig inte så väldigt stabil för tillfället, det är inte mycket sömn om nätterna i huset Elofsson. Lillan hostar så jag tror lungorna ska hoppa upp ur munnen på henne. Så lite sömn plus frustration över hennes hälsa. Och så är jag ju inte så stabil sen innan med tanke på min sjukdomshistoria.

Så imorse brast det totalt. Jag kom knappt upp ur sängen och kände att jag bara ville somna om och ställa in hela dagen. Men upp och fixa välling och förbereda för avfärd till förskola. Då vi kommer ut till bilen så ser jag först och främst att jag måste skrapa rutorna och har ingen aning om vart skrapan är någonstans. Nåväl, jag hittar den, men när jag ska starta bilen så är den död!!!!! Jag bär tillbaka lillan in i lägenheten och då jag ringer till H så brister allt och jag tokgrinar. Han kommer hem från jobbet och går med och lämnar på förskolan, och så åker han tillbaka till jobbet. 
Till råga på allt så blev jag försenad till psykologen, bara tio minuter dock.
Så det var ingen bra start på dagen.
Nu är jag dock på väg in till stan för att äta tapas och dricka vin med min fina vän, Elaine! Nu är det dags att glömma dagen och njuta av kvällen istället.
Hoppas att ni har haft en mer stabil dag!  :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *