Det här med klocka

Alltså. Jag har egentligen massor utav klockor och anser att man inte kan ha för många. Dock händer det ganska ofta att jag inte kommer ihåg att ta den på armen innan jag går utanför dörren. Och vad händer då?! Men, tänker ni, alla människor har väl mobiltelefoner man kan titta på för att se vad klockan är!?! Och ja, visst har jag det, men vet ni hur det känns då man rotat runt i väskan i flera minuter utan att hitta telefonen? Inte nog med att jag fortfarande inte vet hur mycket klockan är, jag har dessutom blivit uppstressad och tror att jag tappat min telefon!! Så, en klocka på armen gör det hela mycket lättare. När man dessutom jobbar i butik så kan man ju inte gå och kolla på mobilen stup i kvarten (plus att jeansen är för tighta för att kunna ha den i fickan och att ha den innanför bhn känns inte som ett alternativ). 
 
Just den klockan som är på bilden har jag suktat efter sedan jag såg den första gången! HUR SNYGG!? Mitt liv vore fulländat ifall jag fick en sådan i min ägo, mums!!!
 
Är du rik och vill köpa den på stört (eller någon annan klocka kanske)? Klicka här. En annan får be till högre makter och börja tro på tomten igen. Eller spara i ett halvår ;)
 
Så, det var dagens tips från mig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *