Drömmar till barnrummet

Vi håller på att flytta ut ur vårt sovrum så att lillan kan få det rummet som hennes. Ju större hon blir, desto större blir hennes leksaksförråd. Nu är vi ganska så trötta på att ha leksakerna i vardagsrummet plus att det kan vara mysigt för henne att få eget rum, så vi har flyttat ut på bäddsoffan istället, det går ju lika bra det! :)
 
Har börjat fundera på vad jag vill sätta upp på väggarna därinne och nu har jag hittat en riktig guldgruva som har posters så det står härliga till :)
 
Här är mina favoriter (plus en ljusstake också)
 
Bilderna är lånade från Reforma Sthlm
  • Alfabetsposter, Djurposter, Världskarta – 179:-
  • ”Tillsammans” (hunden) – 199:-
  • Ljusstake – 99:-
Detta hade varit perfekt till en tjej som älskar djur och bokstäver, och dessutom är de ju sjukt snygga!! :) Det roligaste är dock att det är lite vintagekänsla över dem, och säkert inte många som har likadana hemma. 
 
Kika in på hemsidan ni med och kolla runt lite, de har grymma lampor också! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *