Fantastiska, sega lördag

När jag tänker efter så har jag inte gjort någonting nyttigt alls idag :) Jag fick sovmorgon och min käre make tog hand om lillan då hon vaknade, så jag blev inte väckt förrän klockan tio. Sedan fick jag frukost på sängen och efter det så har hela familjen bara slöat. Dock så sover barnet nu och H är iväg och simmar. Jag försöker plocka undan lite och packa upp det vi hade med oss från Nyköping, men det går inte direkt i något rasande tempo :)
 
Det är så otroligt tråkigt väder ute, supergrått och regn, så det gör det väl lite okej att ändå vara inne och slöa, kan jag tycka. 
 
 
Längtar tillbaka till Kroatien där vi var i somras. Hade aldrig varit där innan och blev förvånad över hur klart vattnet var, helt fantastiskt!! Jag är ingen höst- eller vintermänniska direkt, föredrar värme och sol framför kyla och regn :)
 
Hoppas alla har en mysig lördag och att ni slipper det värsta vädret! ♥
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *