Fotboll

Två gånger i mitt liv har jag varit intresserad utav fotboll. Den första gången var då jag själv spelade då jag gick på mellanstadiet. Min karriär var dock kortlivad eftersom jag skadades och samtidigt fick reda på att jag hade barnreumatism. 
Andra gången var då jag bodde i stockholm och lyckades komma iväg och se några allsvenska matcher. Det blir ju helt annat då man sitter där på läktaren än då man sitter hemma i soffan.
 
Idag är det stor match som, just nu, Sverige verkar förlora. Tre mål till på 12 minuter har jag svårt att tro att de kommer att få till. Jag kände mig exalterad ett tag men det var en känsla som försvann lika fort som den kom :)
 
Får jag välja en sport att se på TV så väljer jag hellre ishockey. 
 
Jag tar nog tag i virknålen eller stickorna ett tag istället. Sen hoppas jag på att kunna sova bort lite utav min förkylning.. 
 
Här försöker jag illustrera hur min huvud känns, bara för att ni ska förstå bättre ;)
 
Natti! ♥
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *