Godmorgon!!

Idag gav min lilla ärta sin mamma lite sovmorgon, först vid kvart i åtta väckte hon mig med två pussar mitt på munnen, älskade unge :)

Vi startar dagen i soffan med välling, kaffe, virkning och Dora utforskaren. 
Den senaste tiden har det kanske blivit lite väl mycket tittande på iPad/netflix eftersom vi har varit sjuka, men det känns mer okej när det är just Dora hon ser på. 
Dora är ett väldigt pedagogiskt program som är både på svenska och engelska. Det handlar om just Dora och hennes vän Boots som tillsammans går på äventyr då de hjälper sina vänner som är i knipa. De interagerar med tittaren och frågar om hjälp med att hitta saker, sjunga med, ropa på figurer och till och med vissa fysiska rörelser så som klättra, flaxa med armarna och smyga. E är som förtrollad då hon tittar på programmet, det går knappt att få kontakt med henne :) Det första hon säger då vi sätter oss i soffan är ”doda doda!” och hon har börjat säga de andra figurernas namn nu med. 
Vi sitter här i soffan en stund till innan det är dags för att packa ihop, in i bilen och åka tvärs över landet och hem till västkusten och till pappan. 
Hoppas ni alla får en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *