Godmorgon måndag!

Ny vecka och mindre än en månad kvar till jul. Ska snart börja adventspynta lite här hemma, blir lagom till helgen :)
 
Jag lovade ju lite bilder idag från kalaset vi var på igår. Det var ett tvåårskalas hos en granne som också går på samma avdelning som E på förskolan. Det skiljer exakt tre veckor på dem så det är roligt att se hur deras trotsperioder avlöser varandra ;) Hennes mamma har alltid berättat om någon utvecklingsfas och sagt att jag kan vänta mig den inom några veckor, och visst har det varit så :) 
 
Dessa små ljuvliga bakelser gjorde jag till födelsedagsbarnet :)
 
Mitt charmtroll!! 
 
Vackra, vackra unge!! ♥
 
Glassbomb till alla barn :)
 
Och tårta till föräldrarna!
 
Lilla glassälskaren var väldigt glad över det som bjöds på ;)
 
Det här var första kalaset som E var på i år, så himla roligt att hon förstår konceptet. Vi pratade om kalaset länge innan, och precis innan vi skulle gå så sa hon ”hujja hujja” och pratade om ”tåta” även fast det inte är något som vi har pratat med henne om. Hon ville vara med och slå in paketet och sa ”min tu” när det skulle tejpas :) Ska bli skoj att slå in julklappar med henne sen.
 
Nu laddar vi om för hennes tvåårskalas snart, lilla stumpan har blivit så stor!!
 
Idag är vi lediga från förskolan och ska bara ta det lugnt. Lillan hostade ganska mycket inatt, så jag tror att jag somnade först klockan tre, och det var väl ungefär då hon slutade vakna vid varje hostattack. Fick inhalera henne inatt också, och det är inte ofta. Men idag kör vi på med medicinen och följer vår akutbehandlingsplan, så ska vi se ifall vi lyckas mota astman lite. 
 
Hoppas ni alla har en fin dag!! 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *