Goodmorning sunshines!

Idag är jag i tid och behövde inte springa, tumme upp! Kallt som tusan för en som bara har höstjacka och inte kommer ihåg att ta på vantar. Bra dock att jag kan tänka på lillan som idag har premiär med nya overallen. Hon såg ut som en liten eskimå :)

Det var en ledsen tjej jag lämnade på förskolan, alltid lika jobbigt att gå därifrån då. Man undrar ju lite vad det är som gör att hon först nu? Efter nästan tio månader på förskolan, börjar bli ledsen. Kanske beror på att hon är mer medveten nu, jag vet inte. Hur som helst så skär det lite i mig när hon står där och skriker ”nej mamma!” då jag går :(
Dags för veckans andra och sista praktikdag, får se ifall jag får göra något annat än att larma trosor idag ;)
Ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *