Höstgrått och snuva

Jag och lillan skulle ha åkt hem till Göteborg i söndags men beslutade oss för att stanna en dag extra eftersom att hon var lite snuvig och ändå hade behövt vara hemma från förskolan i måndags. Eftersom att hon har förkylningsastman så innebär det att hon behöver inhaleras regelbundet under dagen, varför jag inte kan lämna henne. Igår då jag vaknade så kände jag att min förkylning började komma tillbaka igen, så vi stannade även då hemma hos mamma och pappa. Idag var mitt huvud ett bowlingklot och jag kände inte för att köra nästan 40 mil, ensam, med en trotsig snart tvååring. Så, vi är kvar, och nu har vi bestämt att vi åker hem på fredag istället.
Min käre make jobbar och har inte tid att ta hand om två sjuka tjejer hemma, så då kan vi lika gärna vara kvar ett par dagar till :)
 
Jag har inga nya roliga bilder att bjuda på eftersom att jag knappt har rört mig ur soffan de senaste två dagarna, och jag glömde ju dessutom min kamera hemma vilket gör att jag bara har mobilbilder. 
Dock får ni se några från i lördags då vi först var i skogen och sedan en sväng vid flygplatsen för att spana på flygplanen :)
 
 
 
 
 
Nu håller vi tummarna för att vi snart mår bättre och kan röra oss över landet hem till pappan ♥
 
Må så gott alla ni! 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *