Loppi Blogbag

Idag hämtade jag och lillan ett paket på posten!! :)
 
 
Vi var båda ganska spända på att få se innhållet och slet upp kartongen ganska omgående.
Detta hittade vi inuti:
 
 
  • Majskrokar, Smoothie ”Kramis” och Fruktdryck från Coop/Änglamark
  • First aid kit från Folksam
  • ”Snurran räknar djur” från Pixi, Bonnier Carlsen
  • Lego Duplo Zoovänner
  • Vitaminer ”Kids Zoo” från Acrilex
 
 
Detta var ju helt fantastiskt populärt hemma hos oss. Både fruktdrycken och smoothien är slut, och majskrokarna finns det inte många kvar av heller :) Det här är en helt ny satsning ifrån Coop, och produkterna är både ekologiska och KRAV-märkta, och dessutom så är det lägre pris än konkurrenterna. Nu har fler råd att köpa ekologiskt – bra där!!!
Majssnacksen är glutenfria och gjorda av majs och solrosolja. Fruktdrycken innehåller endast naturligt förekommande sockerarter och finns i smakerna äpple och päron. Smoothien som vi fick var i smakerna äpple, banan och mango men kommer också att finnas i päron, kiwi och banan och päron, banan och jordgubb.
 
Det var roligt att det var just Lego Duplo Zoovänner som vi fick med, då det var ett set vi inte hade sedan tidigare. Tre stycken klossar var med, en isbjörnsunge och den stora favoriten – pingvinen! :) 
 
 
Vitaminerna vi fick innehåller Vitamin C och Zink och smakar jordgubbe, apelsin och citron. Kids Zoo kan användas som tillskott till barn över ett år. De innehåller inga konserveringsmedel eller konstgjorda sötningsmedel och har heller inte tillsatt gluten, ägg eller mjölk. Mums tyckte lillan, och blev lite sur över att den rekommenderade dagliga dosen endast är två bitar :)
 
Vi har köpt en del Pixiböcker eftersom att de är så smidiga att ha liggandes i bilen då vi är ute och åker långt. Snurran har vi stött på tidigare, men inte just denna bok. ”Snurran räknar djur” var också uppskattad och kommer nog att läsas några gånger om dagen här hemma :)
 
 
Sist men inte minst, så fick vi ett First aid Kit som kommer vara perfekt att ha med i lilla ryggsäcken. I kitet fanns vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm (SPF15). 
 
 
 
Så himla roligt att vi fick chansen att recensera denna Blogbag! Vi är väldigt tacksamma, och gladast är nog den lilla :) 
 
Är du gravid eller har bebis hemma, kolla in Loppis ”Gravid & Baby”-bag som man nu kan anmäla intresse till :) Kan också säga att det snart kommer en Blogbag som kallas för ”Jul”. Gå in på facebook.se/loppievent för mer information! :)

Tack Loppi och alla medverkande :)

 
 
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *