Lördag och ny lekpark!

Vi är nästan precis inkomna efter att ha varit i Slottsskogens nyaste lekpark tillsammans med två utav Elsas förskolekompisar. Så himla roligt att de börjar bli så stora nu så att de kan gå runt tillsammans utan att vi föräldrar måste passa på allt de gör. Dock var detta en naturlekpark så det var väldigt ojämn mark att gå, och jag överdriver inte när jag säger att E ramlade omkull minst 20 gånger :) Hon var helt slut då vi kom hem, och nu sover hon riktigt gott. Är väldigt fint väder ute nu, blå himmel och skinande sol, men ganska så bistert, så vi blev väldigt frusna. Dock är jag glad att vi tog på henne galonbyxorna idag, det var väldigt blött där i skogen.
Det var första gången vi var där, men absolut inte den sista. Är inte heller fel att den ligger endast fem minuter hemifrån.
 
 
 
Nu ska vi vara inne resten utav dagen och förbereda hemmet för julpyntet som åker upp antingen ikväll eller imorgon :) 
 
Hoppas ni har en fin dag! ♥
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *