Målarverkstad

Efter utfodring utav matvägrande unge så satte vi igång och målade litegrann. Tog fram fingerfärgerna som vi precis har köpt, förstår inte att vi inte gjort det tidigare med tanke på hur roligt E tycker att det är! 
 
 
 
Haha, fejksmajlet nummer ett!!
 
 
Snart blir det sängen för den lilla som bara sov 20 minuter middag och är på sådär bra humör nu.
 
Sen vill jag bara strunta i allt var undanplockning och städning heter och sätta mig ner och virka i lugn och ro. Blev så sur idag då jag påbörjat en julklapp och garnet tar slut, och sen inser att just den färgen inte tillverkas längre. Har efterlyst garnet och tillochmed pratat med tillverkaren, men det verkar inte finnas någonstans alls :(
 
Får avvakta och ta tag i någon annan julklapp så länge, har så många idéer i huvudet så behöver reda upp lite där.
 
Ha en fortsatt fin kväll och glöm inte att vara med i tävlingen ♥
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *