Mamma-dotter-dag

Dagen har gått i ett. Jag tror att det tillhör åldern att min dotter vill ha konstant uppmärksamhet och följer efter mig som en svans. Med andra ord har det inte funnits så mycket tid för att blogga ;)
Men nu sover hon efter mycket om och men, och jag kan lugnt pusta ut i soffan.
 
Vi har idag läst böcker vilket hon älskar! ”Däda bo!” säger hon och kommer gärna med en hög av böcker. Som tur är så gillar jag också att läsa, även om jag föredrar annan typ utav litteratur då jag får välja ;) Efter hennes middagslur så försökte jag få i henne lite mat vilket är stört omöjligt nu, också något som hör åldern till gissar jag. Det fick bli mackor och mjölk för att hon skulle få i sig något iallafall, jag tänker att det är bättre än ingenting, och jag orkar inte ha konflikter vid matbordet, det känns fel.
Vi har ”måda” (målat) och ”pädda” (pärlat) tillsammans under den lilla stund hon haft tålamod. Blir snarare jag som sitter kvar vid bordet och håller på efter att hon tröttnat, och så kommer hon efter en stund och gnäller för hon tycker jag är tråkig. Då brukar det dock gå bra ifall hon får sitta i mitt knä. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ni får ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna (och att jag inte får ordning på inlägget riktigt), men de är tagna med mobilen. Imorgon hoppas jag att min nya minneskortsläsare kommer som jag beställde idag, då kan det bli lite mer stil på bilderna här ;)
 
Jag pärlade några små julgranskulor till granen, ett glasunderlägg och några armband. Älskar verkligen att pärla! :)
 
Imorgon ska skruttan till förskolan igen efter lång ledighet. Idag har hon varit hemma eftersom att jag är arbetslös och hon bara får vara där 25 timmar i veckan. Hon är ledig varje måndag, men mysigt att ha en egen dag som vi då får.
 
Hoppas att ni alla har haft en härlig start på veckan!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *