Ny dag!

Vet ni vad?! Igår vaknade bilen igen! Jag ringde till SAAB assistans, som vi har rätt till i ett år efter service, och de skickade ut en bärgare på studs som kom och väckte liv i det stackars batteriet. Hon hostade igång, gamla Bettan, och bärgaren sa att vi borde fundera på att byta batteriet då det inte lät så friskt. Men nu rullar hon igen iallafall, och så länge det är mildväder så behöver vi inte vara så oroliga över att hon där igen :)

Hostig natt för lillan igen, men jag fick lite mer sömn, tack och lov. Nu sitter jag på spårvagnen med min bästa vän, termosmuggen :) Mot praktiken!!! Hoppas att jag får stå i kassan idag igen, det är ju så himla kul! Fy vad jag trivs bra på den där praktiken, jag har verkligen hamnat rätt.
Hoppas ni får en fin dag och att solen lyser på er :) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *