Nytt Buzzadorpaket!

Idag hämtade jag ut detta på posten!!!!
 
Jag är en så kallad Buzzador. Det innebär att man anmäler sig till olika kampanjer, och har man tur blir man utvald och får prova nya produkter – helt kostnadsfritt!
Det går ut på att man provar produkten, och oftast delar ut gratisprover till sina vänner och bekanta, och informerar om produkten. Man ingår i en så kallad ”Word of Mouth-kampanj” som helt enkelt betyder att man sprider ordet som sedan förhoppningsvis sprids vidare ännu mer. Det är lätt att bli Buzzador, tryck här och registrera dig direkt för att få chansen att prova kostnadsfria produkter och tjänster. 
 
Så – vad låg då i paketet?
 
 
 
Jo, allt detta var i paketet! :)
 
Jag har fått chansen att prova ”hårets räddare i nöden” – Dove Intensive Repair. Den har en formula som verkar djupgående på hårets cellnivå för att återuppbygga och reparera skadat hår. OJ vad jag behöver det! 
Intensivbalsamet har samma fördelar som en inpackning men med lika snabb verkningstid som ett vanligt balsam. Det innehåller Keratin Repair Actives som hjälper till att återuppbygga skadat protein och ger skydd mot framtida skador genom att försegla hårstråets ytskikt.
 
Genom denna kampanj är jag en av de första i Sverige att få prova den här förbättrade Intensive Repair-serien, och jag ska sätta igång redan ikväll då det är dags för duschen! :)
 
Spontant så kan jag direkt säga att det luktar väldigt gott, för den doften slog mot mig direkt då jag öppnade kartongen :) Lovar gott det här! :)
 
Mina vänner här i Göteborg, låt mig veta ifall ni är intresserade utav att prova balsamet så löser vi det. Det enda ni åtar er är att återrapportera era åsikter :)
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *