Skogstur

Igår var vi en sväng i skogen för att leta svamp, och visst fick vi utdelning :) Hittade en del trattkantareller och pappa hittade ganska många gula kantareller också, vilket för mig var förvånande med tanke på årstiden.
 
Lillan hade det väldigt svårt att gå i skogen så hon blev mestadels buren utav mormor eller moster. 
 
 
 
 
 
Älskar att gå i skogen, bara få höra tystnaden och känna dofterna. Tyvärr blir det inte så mycket av den varan då vi bor mitt i göteborg och väldigt sällan tar oss utanför staden. Men då jag kommer ”hem” så gillar jag att ta vara på möjligheten. 
 
Pappa stod för middagen igår och bjöd på hjortsadel, klyftpotatis, stekta kantareller, sherrysås, bönor och lite gelé till – supersmaskigt!! Han är en riktig mästerkock min far, tänk ifall det hade följt med generna.. :)
 
 
Hoppas att ni alla har en fin dag och tänker på de ni saknar ♥
 
 
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *