VIP-kväll!

Igår hade jag något trevligt för mig. Jag ställde mig i en kö, ca 20:25, och klockan 21:05 var jag inne i Arkaden där det var julklappsshoppingkväll med massor utav härliga erbjudanden. Det var minst 20% rabatt i nästan alla butiker och några företag var där och bjöd på tilltugg och hade också grymma erbjudanden. Hade önskat att jag hade alla pengar i världen just då, för jisses vad saker som fanns där! :)
 
 
Det bjöds bland annat på champagne lite överallt i varuhuset :) Och chips!!! Och öl! :)
 
 
Även underhållning i form utav musik och dans :)
 
 
 
Det var riktigt trevligt, och roligt att komma iväg på något så där sent på kvällen. Lite tråkigt att jag gick dit själv, men var också lite skönt att göra allt på mina villkor ;)
Shoppade inte så värst mycket, men en juklapp till maken min (som han dock fick igår), ett par vantar till mig, en julklapp till mig från min man (eller från mig själv) och två likadana jackor i olika storlekar till mig och mini :) Ibland är det bra att inte ha några former, då kan man handla på ungdomsavdelningen ;)
Jag var hemma efter elva, så det blev en lite senare kväll än vad jag hade väntat mig, tänkte bara gå dit och kolla läget en snabbis, men riktigt så snabbt gick det ju inte. 
 
Och vet ni vad?! Ni som känner mig vet ju att jag inte äter sill, inte för något i världen. Men igår smakade jag en bacon- och pepparrotssill, årets sill, och den var ju till och med god! Duktig var jag! :)
 
Nu ska jag försöka tämja min mensvärk och se ifall jag kan ta och läsa lite i någon bok.
 
Hoppas att ni har haft en bra dag, och vet ni vad? Nu är det helg! :)

 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *