Dan före dan..

Idag skulle jag säga att det har varit en väldigt lugn dag. Vi har varit och handlat det sista till julbordet och så har jag och H’s mamma varit på julkonsert i kyrkan. 

De var så otroligt duktiga och de hade en solist som lätt skulle konkurrera ut Körberg! 
Då vi kom hem blev det kaffe och kaka, och jag sitter just nu och virkar på ett nytt projekt. ”Hjärtefilten” är ett projekt i samarbete med flera garnaffärer i Sverige och Sandnes Garn. Tanken är att man ska sticka/virka en filt i en speciell storlek och någonstans i filten få in ett hjärta av något slag. Sandnes Garn står för material och det enda jag behöver bidra med är min tid. Sedan ska filtarna samlas ihop och följa med ner till Etiopien där de ska delas ut. Så fin tanke, tycker jag! Och såklart jag kan bidra med lite tid där!! 
Hoppas att ni har haft en bra dag och inte julstökat alltför mycket ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *