Dan före doppardan

Idag har jag varit en sväng in till Hultsfred för att köpa lite småsaker, bland annat en sista julklapp till lillan och så var jag en tur till systemet också :) 
 
E mår mycket bättre idag, tack och lov. Hon har sovit bra hela natten och vaknade inte förrän klockan åtta imorse. Så himla skönt att vi hann med att medicinera ordentligt innan det bröt ut ordentligt. 
 
Nere i köket står H och hans mamma och stökar med julmaten, luktar så himla gott! Jag är inget direkt fan utav julmat men tycker absolut det är gott! Har gjort egen sill för första gången och hoppas den blir god. Äter inte sill alls egentligen, men nu måste jag väl lära mig! :)

Nu ska jag ta hand om mini som precis vaknat.

 
Ha en fin kväll, och stressa inte för mycket! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *