Denna dag..

NU sover hon äntligen, efter drygt en timmes nattning. Det är verkligen så som alla säger, att man måste hitta det där öppna fönstret då barnet är trött men inte för trött.. Idag var hon för trött. Men jag satt och försökte få i henne kvällsfilen som hon får i flaska. Vi har kommit på att det ju är mycket bättre än vällingen – och billigare framförallt! Blir så himla trött på att det är socker i välling, varför?! Filmjölken känns också bättre eftersom att hon matvägrar i perioder, då mamman är med, inte när hon är med pappan. Spännande unge det där.
 
Har inte blivit alls mycket virkat idag, ett pannband har jag hunnit med, sedan har det mest handlat om att ge uppmärksamhet till någon annan. Nu har jag dock hällt upp ett glas vin och tänkte sätta mig och pyssla lite igen. Känns som att ifall man ska stå på julmarknad så ska man ha lite mer än sju pannband med sig. Funderar på lite napphållare också, som jag tillochmed tror är färdigsydda och ligger gömda här någonstans. Kanske virkar några korgar också, det kan ju vara mysigt att ha till jul och kanske ha nötter i?
Har ni tur så kanske jag inte säljer någonting alls på söndag, och då kommer det en liten adventsutlottning här ;)
 
Vi blir hemma imorgon med, det känns tryggast så. Saken är ju den, ifall vi inte ser till att sätta in medicinen i god tid så hinner vi inte med. Då blir det akuten och inläggning på barnsjukhuset istället. Nog för att vi kan slappna av lite då vi är inlagda, men det är då mycket mysigare att vara hemma.
 
 
På sjukhuset har de ju dock böcker, vilket räddar de tråkigaste stunderna ;)
 
Nej, nu är det bäst att jag sätter igång med virkningen innan jag blir för slö :)

Hoppas att ni har haft en bra dag och får en fin kväll! ♥

 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *