Dove Intense Repair

 
Nu har jag provat Doves Intense Repair-balsam i några veckor. Jag kan inte påstå att min hårkvalitet har blivit så jättemycket bättre efter den här tiden, men det känns renare. Jag gillar konceptet att produkten liknas vid en inpackning men som ändå bara tar en minut. Jag hinner inte stå i duschen och bara duscha för att det är avslappnande, här går det i ett och med ett barn som knackar på dörren blir avslappningen inte direkt total.
 
Det luktar väldigt gott om håret efter användning, och en doft som inte är för ”fruktig” och fyllig, utan den känns fräsch. 
Jag tycker ni ska prova detta! 
 
 
För er som inte varit med från början så är detta en kampanj från Buzzador, där man bli ambassadör för en produkt som man ska prova och sedan prata (buzza) om. Tryck på bilden ifall ni är nyfikna på att veta hur man får chansen att få prova gratis produkter och tjänster :)
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *