Fart och fläkt

Onsdag idag och inte har det varit någon lugn dag även fast jag varit ”ledig”. Iväg till förskolan imorse och lämna barnet, sedan hem och duscha för att så åka iväg till psykologen. Efter det köpa lunch och åka till H’s jobb med hans nycklar. Sedan hem igen och så iväg till förskolan för att hämta barnet och ta henne till tandläkaren. Puh. 
Det där med tandläkaren var så mycket lättare då man var liten, har jag förstått. Idag fick hon komma in i ett rum med leksaker där tandläkaren frågade mig massor utav frågor om kost och hennes hälsa, och så fick lillan slicka på en liten plastpinne därifrån de ska mäta ifall hon har någon bakterietillväxt i munnen. Sen fick hon välja en tandborste och så åkte vi hem. 
 
Dock har vi efter hemkomsten inte gjort så speciellt mycket. Min fina vän ringde då hon var på väg hem från jobbet, och vi pratade väl i ungefär 45 minuter. Så går det när man inte träffas så ofta som man vill. 
Å hon ska gifta sig i vår, oj vad jag längtar!! ♥
 
Nu blir det snart mat här hemma, fläskkotlett och grönkål, mums! 
 
Hoppas ni haft en bra dag!!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *