God Jul!!

Så var det julaftonsmorgon. Äntligen! :) Jag ser mest fram emot den här dagen för Elsas skull, ska bli så himla spännande att se hur hon reagerar på tomten! Jag tror inte att hon kommer bli rädd, men fundersam lär hon bli. 

Nu sitter hon och dricker välling här bredvid mig, det gäller att ladda upp ordentligt en sån här dag ;) Jag dricker min första kopp kaffe och laddar upp på mitt eget sätt. Enligt schema så ska vi äta frukost om en timme, egentligen grötfrukost, men jag fick höra att det var valfritt, tur!!! :) 
Ifall ni undrar varför jag inte har så mycket bilder att bjuda på så är det för att jag inte kan koppla in en nätverkssladd till min dator utan någon mellankoppling. Men det kommer en annan dag :)
Så, nu önskar jag er en fantastisk dag, oavsett om ni firar julen eller inte :)
Julkram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *