Helguppehåll

Blev visst inget inlägg alls i helgen. Har inte alls haft tid att skriva känns det som :)

Vi har plockat och fixat här hemma, tagit fram det lilla julpyntet vi har, storhandlat och haft familjemys.

Igår var jag och tränade Zumba. I början utav passet var jag på väg att gå därifrån för att instruktören dansade i otakt och att rörelserna var för röriga.. Fattade ingenting, och jag som ändå anser mig att ha hyfsat bra koordination iochmed att jag har dansat förut. Men jag stod ut och körde hela passet på en timme, och så skönt det var efteråt! :) Lite lyxigt är det också att få komma iväg en stund själv och framförallt få duscha utan att någon står och knackar på dörren ;)
 
Som alla måndagar så är lillan ledig från förskolan, och just nu ligger hon och sover middag. Vi låg kvar i sängen (bäddsoffan) ganska länge och åt frukost där, myste, såg på tv och läste böcker. Ska försöka julpyssla lite med henne senare, måla lite och så tog jag fram luciaglittret så vi kanske kan göra något utav det.
 
Hoppas att ni har haft en fin helg och har en bra dag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *