Kalasförberedelser

Lördag kväll nu och tiden går så himla fort, som vanligt.

I förrgår kom mina föräldrar ner till Gbg, igår morse var vi på lillans första luciatåg på förskolan och jag gjorde min sista dag på praktiken. Nu går jag tillbaka till ovissheten och trampar runt hemma istället. Har sökt en del jobb men vi får se hur det blir med det.
Idag har vi städat och förberett inför morgondagens tvåårskalas. Varit i Kungälv på Tårtdecor för att handla lite saker till, ja, tårtan. Efter det åkte vi och handlade andra saker som vi behöver, russin, clementiner och glass bl.a. Blir två kalas, först ett med några av Elsas kompisar från förskolan och sen för familj och vänner. Glass och tårta, gissar att någon kommer att bli lite sockerhög under dagen.
Mitt barn är så rolig, hon har beställt en ”bå tåta” som ska smaka ”bådä” och ha en ”eddedan” uppepå. Blå tårta med blåbärssmak och en elefant på alltså. Så det var bara för mamman att göra sitt bästa. Det ser åtminstone ut som en elefant ;) 
Nu är jag på spårvagnen på väg till ett party där vi ska trösta varandra för att vår fina Charlotte flyttar till san fransisco snart. 
Hoppas ni har en fin helg! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *