Mamma-dotter-mys

Igår då jag skulle hämta lillan så möttes jag av den skylten man helst av allt INTE vill se veckan innan jul. ”Här går magsjuka”. Fy farao tänkte jag, och idag är hon hemma med mig. Jag är oftast inte så glad över att vara arbetslös, men just idag känner jag mig lyckligt lottad som kan ha henne hemma. Lite tråkigt för henne då det är sista dagen innan jullovet och hon inte sa hejdå ordentligt igår, plus att hon skulle leka på ”torget” med sin favoritfröken idag. Men men, hon har det ganska bra hemma också. Hade jag varit smart så hade jag tagit det här beslutet redan igår då vi åkte hem med tanke på att hon har alla sina ytterkläder kvar där. Nu blir det en tur dit idag ändå för att hämta framförallt overallen, IFALL snön behagar att falla då vi är i Småland. 
Jag och maken skulle ha gått på stan idag för det sista julklappsköpandet, bara myst runt och fikat lite, men det får bli en annan dag. Minus julklappsköpandet då, förstås. Vi får inte många chanser att umgås bara han och jag, så det är lite synd att det blev som det blev. Men å andra sidan är det inte helt fel att umgås med barnet heller :) 
 
Det som står på schemat idag är som sagt att vi ska hämta hennes kläder på förskolan, hämta ut hennes vinterstövlar som kommit med posten, packa, städa undan och förbereda inför imorgon då vi far iväg över landet. Ska bli så himla härligt att komma hem till Ungsberg, och den julkänsla som nu är minimal, kommer garanterat att blossa upp då vi kommer dit :) Jag är lyckligt lottad som har så många hem ♥
 
 
Denna bild är tagen för några år sedan då det var bra mycket snö under julen :) 
 
Nu vill min dotter att vi ska ”hådda hadd” (hålla hand), och då går det inte riktigt att skriva ordentligt ;)

Ha en fin dag!

 
 
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *