Måndag

Idag har varit en likadan dag som igår, på ett ungefär. Har fortfarande ont och allt det där. 

Så speciellt mycket uträttat kan jag inte säga att jag har fått, men umgåtts med min dotter, lite virkning och legobygge har jag fått gjort :)
Lånade även H’s nya Promarkers som han fick utav mig i julklapp. Jag har aldrig någonsin använt mig utav dem tidigare men var väldigt spänd på att testa dem. Den första teckningen gjorde jag redan på julafton och den andra gjorde jag idag. Kul att leka med former tycker jag :) Är ganska nöjd över den jag fick till idag. För mig som inte kan ”rita” är det perfekt med streck och cirklar bara ;)

Formatet är A3, kul att måla så stort :)

Kom på att jag inte visat vad jag fick i julklapp, så här kommer en bild på det också!

Nu ska vi strax äta kvällsmat och jag ser fram emot lite mer virkning innan jag somnar ikväll :)

Ha en fin avslutning på 2013!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *