Nu är det VAB igen…

Jaha ja, så var det dags igen. Skruttan började hosta igårkväll så nu är det dags för akutbehandling med astmamedicinen. Håller henne hemma idag så får vi se hur det blir imorgon ifall vi lyckas mota tillbaka inflammationen. Jag ber till alla högre makter att hon kommer att växa ifrån detta snart! Det är ju dessutom inte hållbart att hålla på att vabba så här ofta om man har ett jobb. Eller, det är klart det går, ingenting att göra något åt, men det är ju inte så himla roligt. 
 
Idag tar vi det lugnt, inga hetsiga aktiviteter så vi sätter igång hostan. Jag ska försöka fortsätta virka till julmarknaden. Gjorde sex stycken pannband igår, och jag har ju massor utav garn kvar, så lite mer ska jag nog få till.
 
Hoppas ni får en fin dag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *