Ny vecka, igen

Tror inte att det blev ett enda blogginlägg i helgen, men det är ju alltid så att det finns massor av andra saker att göra då :) I lördags minns jag inte att vi gjorde något speciellt alls dock, var bara hemma och myste. Just det, jag hade ju spelat på V75, haha :) Fem rätt men ingen utdelning, så himla surt! Jag behöver verkligen den där miljonvinsten.
 
Igår så åkte jag hemifrån efter att ha fått gräva ut bilen ur snön, jisses vad det vräkte ner! Åkte till Utby och till Café Overlock där det var julmarknad. Hade lite saker med mig till försäljning men tog med mig mer än hälften tillbaka hem igen. Trist, men det var inte så jättemycket folk. Fick sålt en mössa och tre napphållare, så det var iallafall något :) Sedan stannade jag kvar och lyssnade på Utbykören som sjöng tre sånger, och efter det var det musikkryss. Hade 10 utav 11 rätt, tycker jag var ganska duktigt :)
 
Idag har jag och lillan det mysigt hemma. Vi var en sväng till affären för att handla frukt, ”eppe” och ”tettetin”, favoriterna här hemma för tillfället ;) Köpte också frimärken för att kunna skicka iväg de (förhoppningsvis) sista papprena till alfakassan. Sedan hoppas jag att de kan ta ett beslut fort så att jag kan få lite pengar till jul. Nästa utbetalning är 19 december, och de har ju redan fått kassakorten för två månader så det borde generera några kronor. Är de inte snabba så får jag vänta med pengar, ännu längre. Jag börjar bli så desperat efter jobb nu. Och igår kände jag verkligen att jag behöver komma ut och träffa lite folk, har ju egentligen ingenting att göra på min ”fritid” och jag är aldrig ute med någon eller gör något. Det är trist.
 
Blir snart lite lussekattsbak här hemma, dags att fylla på i frysen :)

Skulle gärna bjuda på några bilder från marknaden, men min mobil dog, trots att jag hade 47% batteri kvar. Jag blir tokig på den där jäkla apparaten!!! 

 
Ha en fortsatt fin dag! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *