Ont ont ont

Fy tusan, jag har tänkt att sätta mig och skriva ett inlägg här i några dagar, men har bara inte haft ro i kroppen. Har det egentligen inte nu heller men det kliar lite i fingrarna ;)

Har kryp i hela kroppen. Trots den icke-kalla ”vintern” så blir lederna ändå drabbade. Som tur är så har jag ont i ett knä i taget så jag åtminstone kan ta mig framåt :) Köpte ett knäskydd igår med skenor i vilket stabiliserar lite, men det molar ändå långt inne i knät. Igår var det höger, idag är det vänster. Undrar vad som händer imorgon. Har inte med mig någon medicin hit, men får köra med ibumetin så gott det går. Är väldigt tacksam över att vi har många människor runt om oss nu så att lilla E klarar sig utan mamma en stund. Har också en väldigt förstående man som passar upp på mig ♥

 
Är inte kul att känna sig så ynklig. Men jag är väldigt tacksam att smärtan inte nått mina handleder än, så jag kan åtminstone virka och sticka när jag vill :) Fick garn och stickor av H’s mamma i julklapp och har börjat sticka ett par sockor till mig. Tänk ifall de blir de första paret sockor jag kommer slutföra ;) Har vid varje tidigare försök alltid gett upp då jag kommit till hälen, men någon gång måste jag väl övervinna det där, kan man tycka :)

Hoppas att ni har det bättre än mig och att ni haft en fin helg!

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *