På plats

Resan igår gick bra, trots det dåliga vädret!! Vi var framme här runt halv sex ungefär. Stannade en gång på vägen för att köpa korv :) 
 
Natten har varit fruktansvärd. Mini har blivit förkyld igen och har hostat hela natten, vaknat minst en gång i timmen och haft svårt att andas. Jag fick inhalera henne två gånger under natten, och vi har inte sovit speciellt bra. Skulle nog behöva sova middag idag, tror jag. Dock känns det som att vi har andningen under kontroll, hon andas väldigt fort men verkar ändå syresättas relativt bra då hennes läppar fortfarande har en fin, röd färg – inte blåa som de tenderar att bli ibland. Blir en lugn dag för henne då hon kommer att få sitta med iPaden så mycket hon vill, för anstränger hon sig och börjar hosta, så blir det ingen rolig dag. Till råga på allt så har hon dessutom ont i halsen vilket gör att varje hostning blir lite extra jobbig. 
Varje gång vi tar oss igenom en sån här period, blir vi lite starkare. Men jag ber på mina bara knän att hon ska slippa astman snart, för speciellt roligt är det inte. 
 
Dagen blir nog ganska lugn, jag och H ska åka till affären och köpa lite mat till julafton, och så ska vi försöka jaga reda på flytande alvedon. Jag ska försöka virka lite, och kanske sova, som sagt.
 
Hoppas att ni är piggare än mig idag :) ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *