Tanter alltså!

Förut var jag och E en sväng till affären för att köpa lite småsaker inför resan imorgon, och det var JÄTTEmycket folk! Dock gick det ändå att ha henne gåendes själv eftersom att alla tar det ganska så lugnt…tänkte jag.. Helt plötsligt är hon en decimeter från att bli påkörd av en kundvagn där föraren var en stressad tant som skrek ”AKTA!!”. Hallå eller, gör man så? Som tur är så gick E lite åt sidan så att tanten kunde komma förbi, vill inte tänka på vad som skulle ha hänt annars. Nu såhär i efterhand ångrar jag att jag inte skrek till åt henne, men jag var lite för chockad tror jag. Hade vart just snyggt att hamna i bråk i mataffären så här innan jul. Men bra arg blev jag! Fy tusan för människor ibland!!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *