Atji prosit

God förmiddag!

Ny vecka som startar med nysningar, härligt. Tur att jag inte börjar praktiken förrän imorgon, blev lite ändringar vilket inte direkt gör någonting. En sak är iallafall säker, det blir en lugn dag.
 
Helgen gick ju också i nysningarnas tecken och igår var jag mer död än levande. 
En kan ju tycka att någon som gillar att virka skulle ta vara på tiden och passa på då en redan ligger i sängen, men inte ens det hade jag någon ork för. Dock insåg jag att det finns så otroligt många saker jag vill virka, men att jag nog måste ta tag i det jag redan påbörjat. Så nu är jag igång med att slutföra mina ”UFOn” (UnFinishedObject), och igår fäste jag det sista på hjärtefilten samt broderade dit ett hjärta. Nu ska den bara lämnas in till garnaffären och så i mars åker den tillsammans med 2999 andra filtar till barn i Etiopien. 
 
Är ganska så nöjd med tanke på att det är mitt egna mönster :) Dock blev den lite liten, men fått godkänt av projektstartaren, så den får följa med till barnen ändå. 
Det som ska slutföras härnäst är koftan jag började på i höstas. Sedan är det några projekt kvar, men efter det får jag börja på något nytt! :)
 
Så, idag blir det virkning!
 
Hoppas ni mår bra!
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *