Drömbadrum

Som jag nämnde i tidigare inlägg så drömmer jag mig ofta bort till mitt blivande hus på landet. Däri ingår givetvis att fundera på hur jag önskar att badrummet skulle se ut. Idag har vi ett litet krypin där det är lagom att stå en person i, såvida inte den ena står i duschen eller i hörnet vid tvättkorgen. Är det då konstigt att jag drömmer om att få ha det där stora badrummet med mycket förvaring och stora utrymmen? Näää, jag tycker nog inte att det är så konstigt. 
 
På INR har de badrumsinredning som inte behöver se ut som annan, ofta opersonlig, inredning. Du kan tillochmed rita ditt eget badrum i 3D för att sedan få experthjälp utav deras personal. Kanon, om man nu ska göra iordning sitt badrum. Eftersom att jag inte är i den sitsen riktigt än, så nöjer jag mig med att drömma omkring :)
 
 
Jag skulle nog inte kunna påstå att jag har någon direkt ”stil” då det kommer till badrumsinredning, jag är nog en sådan som vill blanda och fixa lite själv som jag känner för just då. Det är väl också ofta det som är lite tråkigt, att det kanske inte finns någon ordentlig tanke innan inredningsköpet. Men så tänker jag ;)
 
Hur ser ditt drömbadrum ut? :)
 
Kika in på inr.se och dröm vidare, vettja!
 
 
(Detta är ett sponsrat inlägg)
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *