Dumoje

Ni undrar förstås vad rubriken betyder? Tänker att nu har den där människan gått och blivit tokig? ;)

Men neee, jag är inte tokigare än vanligt. Däremot är min dotter lite knasig, hon pussar oss på munnen varje morgon och säger just, dumoje. Kan ni gissa? Sjävklart är det ”godmorgon” hon menar, hon har bara inte riktigt lärt sig säga det ordentligt än :) Så, godmorgon på er!
 
Idag har jag och Pellan sovmorgon. Då jag hämtade henne på förskolan igår så fick jag höra att hon pratat om mig och H hela dagen och dessutom varit ledsen och saknat oss. Det gjorde lite ont i mig, så istället för att lämna vid nio idag så får hon komma dit vid tio istället. Inte så stor skillnad, men lite iallafall. Jag börjar på praktiken klockan elva, men eftersom att vi ska vara i Nordstan idag så kommer dagen att bli lite kortare. Detta innebär också att jag kan hämta Pellan lite tidigare på förskolan. Får passa på att umgås lite med henne eftersom att jag åker till Helsinborg imorgon direkt efter praktiken. Mitt lilla hjärta, så stor men ändå så liten. ♥
 
Nu dricker jag kaffe och hon sitter här bredvid mig och äter macka. Efter välling är nog macka det bästa hon vet. 
 
Hoppas att ni får en fin dag, och kom ihåg att komma till Nordstan idag, hälsomässa och uppvisningar på scenen. Klockan 12:30 och 14:00 står världens goaste Nialedare på scenen :)
 
Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *