En mindre novell

Det har varit några dagar med energitorka här hemma. Barnet med 39 graders feber, mamman med ont i hela kroppen inklusive feber. Idag är dock Pellan tillbaka på förskolan igen, och jag ligger återigen i sängen och pustar ut. Hur kan man gå och dra på en infektion så himla länge utan att det riktigt bryter ut? Jag önskar att jag fick 39 graders feber ett par dagar och sedan att jag fick bli pigg efter det.
 
Angående min praktikplats så kommer jag börja där redan på måndag. Ser fram emot det så himla mycket, ska bli himla skönt att känna att jag gör något meningsfullt på dagarna. Vi får se hur länge jag kommer att vara där, kommer det upp ett jobberbjudande så blir jag tvungen att tacka ja till det istället. Blev uppringd igår utav en kvinna på en plats där jag sökt jobb, hon ville ställa lite frågor och skulle sedan återkomma inom några veckor och meddela ifall jag får komma på intervju eller inte. Trots att det är ett jobb med lite oregelbundna tider så är det ändå ett jobb. Det enda som talar emot är Pellan, men vi ska försöka hitta en bra barnvakt som kan hoppa in ifall det skulle behövas. Det är det som är nackdelen med att ha alla släktingar på timmars avstånd, ingen kan komma på stört ifall det skulle behövas. Men, det löser sig :) 
 
Igår fyllde H år, så vi var på Manana och åt tapas så det stod härliga till! E’s gudfar var här så vi fick lite tid bara vi två, det är lyxigt! 
 
Ja, nu vet ni iallafall hur läget ser ut här hemma. Håll tummarna för att jag piggnar till snart, tack :)
 
Ha en fin dag, och en härlig helg! ♥
 
 
 Alltså, hur gullig är hon inte?! :)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *