Energikick!

Första praktikdagen är nu avslutad. Vilken fantastisk dag det har varit! Vi började med att försova oss, hela familjen.. :( Men stressade iväg och fick ta bilen till praktiken, trillade in tre minuter sent, tycker jag ändå var ganska bra. Men då jag kom dit så sa dem att inte behövde jag väl stressa så, det hade gått lika bra att komma senare :) Så jag fick sitta där i lugn och ro och äta upp min medhavda frukost :) 
Sedan blev det Yin Yoga, första gången jag provade det, men absolut inte sista! Det var ett fantastiskt sätt att starta dagen på (efter stressen). Lugn yoga där tanken är att man ska hålla positionerna längre stunder för att riktigt släppa spänningar och komma i kontakt med bindväven. Jag höll på att somna många gånger, haha :) 
Det härliga var att jag riktigt kände hur värmen spred sig i bäckenet, som är det man fokuserar mest på. 
För er som inte har provat – GÖR DET!! :)

Nu är jag hemma med Pellan, men ska alldeles strax åka iväg på virkcafé, för andra veckan i rad. Är så himla trevligt att träffa nya människor och sitta och virka tillsammans, samtidigt som man fikar ;)

Hoppas att ni har en fin dag, och har ni ingenting för er imorgon klockan 12:30 eller 14, kom till Nordstan och se på Nia-uppvisningen på scenen, jag kommer att vara där! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *