För tusan!

Alltså, vad är det här jag råkat ut för?! Varför är det så segt? 
Kände mig bättre igår och tänkte att jag skulle gå iväg till praktiken idag. Men imorse vaknade jag med huvudvärk igen, och hur jag än vrider och vänder på mig så går det inte över. Skulle gå till förskolan imorse och började traska, men fick vända för att jag inte fixade det. Så blev det bilen istället, vilket resulterar i att min käre make får gå hem med en liten tjej, utan vagn alltså, i eftermiddag då han ska hämta henne. 
 
Angående det jag skrev igår om att avsluta påbörjade virkprojekt, så gick det sådär. Blev att jag sent igårkväll började att virka på en mössa, till mig själv för en gångs skull. Har insett att jag måste virka mer till mig själv, blir roligare då :) Det var en enkel mössa, så jag blir nog klar idag. Så länge jag ligger ner utan att röra huvudet så mår jag ganska bra ;)

 

Mönstret på mössan kommer ifrån denna bok, som jag lånade på biblioteket. Kanonbra bok med många fina och tydliga mönster :) 

 
Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *