Jag blir så trött

Den här terminen har vi haft fler sjukdagar än friska dagar. Förra veckan var Pellan hemma måndag till torsdag. Sedan blev hon dålig igen på lördagen och är hemma fortfarande. I måndags var hon hyfsat pigg och hostade bara, men inatt började hon kräkas… Tack och lov verkar det inte vara magsjuka, utan antagligen är det för att hon varit förkyld så länge och hon har massor utav slem i systemet. Men nu sover hon. Dock måste jag vara beredd hela tiden ifall jag behöver vara snabb med handduken.
 
Inte nog med detta så hade jag även feberfrossa inatt…igen… Vi är ingen pigg liga här hemma.
Blir så matt, önskar mig bara tillbaka till sommaren då vi hade noll sjukdagar. 
 
Det kunde såklart ha varit värre, men det är lite skönt att få gnälla ibland. Nu vet ni orsaken till varför jag inte bloggat på ett tag.
 
Hoppas ni är piggare! :) ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *