Lite snöbus

Idag tog vi en lång slömorgon, inte sovmorgon alltså. Låg kvar i sängen väldigt länge, såg på tv och myste tillsammans alla tre :) Jag var lite trögstartad efter en natt med feberfrossa och snor i hela hjärnan. Men till slut kom vi igång och Pellan och pappan gick ut i snön. Har inte kommit så värst mycket, men tillräckligt för att årets första (vinterns första) pulkatur kunde genomföras. Efter ett tag gick jag också ut, men det var inte speciellt länge.
 
 
Pappan och Pellan på isen som ligger på vår lilla damm
 
 
 
Ganska glad tjej 
 
 
Vår odlingsplats ser inte lika fin ut som den gjorde i somras..
 
 
..men just våra lådor var fint täckta utav snö!
 
Tog pulkan till affären också, men det var lite för lite snö för att det skulle gå lätt att dra den. Men barnet var glad ändå :) H berättade att när de kommit ut i snön så sa hon ”älskar snö, älskar snö, älskar snö!”. Låter som en bra inställning. Och då vi var på väg till affären så såg hon en hund och så tittade hon på mig och sa ”jag älskar hundar, mamma”. Stora kloka tjej.
 
Nu ska jag inte göra någonting annat idag. Tanken var att vi skulle iväg på middag hos E’s kompis, men hon hade massa feber idag så de fick ställa in. Dock var det kanske lika bra med tanke på hälsostatus i vår familj.
 
 
Hoppas att ni får en fin kväll.
 
Mvh, ynkligtjej_85

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *