Måndagsslapp!

Jisses vilket fantastiskt vinterväder vi har…not! Det regnar och blåser utav bara den, känns som att det aldrig kommer att bli ordentlig vinter här. Hade hoppats på lite snö till jul och nyår, men inte det heller. Det jag är rädd för nu är att snön kommer att komma i februari och försvinna först i april. Fy tusan! Hade jag inte haft barn så tror jag att jag hade varit nöjd med det snöfria klimatet, men för lillans skull vore det kul så att vi kan gå ut och åka lite pulka. Vi hade en fantastisk sommar, och man kan väl inte få allt, gissar jag. 
 
Nu ligger Pellan och sover och jag har lagt mig i bäddsoffan som nog för dagen får fortsätta att vara utbäddad. Vi var iväg till vårt postutlämningsställe förut för att jag har fått en leverans från utlandet (!!!!!), men där sa dem att paketet inte kommit än, trots att det på min lapp stod att det skulle hämtas tidigast 3/1. Trist! Men jag har varit så rädd för att denna leverans skulle utebli helt och att jag blivit lurad eftersom att jag inte hört något innan, så bättre sent än aldrig! Visar en bild och berättar mer om det imorgon då jag förhoppningsvis fått paketet i min hand. 
 
Jag gissar att den här dagen kommer att fortsätta gå i halvfart, har inget som jag direkt måste göra idag. Packningen kan vänta en dag till, den ligger så snällt där i väskorna och påsarna och går ingenstans ;)

Hoppas att ni har en fin dag!!

 
 
En dag som denna är det svårt att inte längta tillbaka till sommarens semester, Kroatien, ett land jag mer än gärna återvänder till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *