Morrn!

Vet ni vad?! Nytt besöksrekord igår, upp med nästan 50% mot vad det brukar vara, tusen tack! :)
 
Sitter i soffan nu efter att ha lämnat mini på förskolan. Hon är så rolig, direkt då hon ser förskolan så skriker hon ”dödodda!” och ”mina pompa!” :) Översättning: Förskola och mina kompisar.
 
Under julledigheten så lossnade det verkligen ordentligt med talet, det bara for ord ur munnen på henne. De nya uttrycken hon kör med nu är: ”ba idé”, ”pecis”, ”kocka här” (haha), och ”pom”. Igår frågade jag henne ifall hon hade målat på förskolan, och då svarade hon ”inte ida”. Så coolt att hon fattar innebörden av alla uttryck. 
Igår hamnade vi i en situation där vi kunde prata om att man inte får ljuga. Då sa jag: Men Elsa, nu ljög ju du. Hon svarar, med armarna i kors: Pecis. Kunde knappt hålla mig för skratt. Där står en fjortonåring i en tvåårings kropp, med armar i kors och säger ”precis”, lagom kaxigt ;)
 
Ska dricka ur kaffet nu och sedan åka iväg till psykologen. Så skönt att vara tillbaka i vardagen igen vilket innebär besök dit varje vecka. Jag gillar att gå till psykologen. Det är inte alls konstigt. Första gången kanske det var lite märkligt, men efter ett tag känns det inte märkvärdigt alls. 
 
Jag önskar er en fin dag! ♥
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *