Om min träning

Jag fick en fråga från en läsare ifall jag tränar eller inte, och isåfall vad mina mål är. 
 
Svaret är att ja, jag tränar – ibland. Under tiden jag var sjukskriven och mådde som sämst så tränade jag inte alls, då hade jag nog med att ta mig upp ur sängen på morgonen. Men i december kom jag ju iväg på några träningspass innan lillan blev sjuk och jag fick vabba och ställa in träningspassen. 
Dock vill jag gärna träna, jag älskar yoga och zumba :) Vill även komma igång med löpningen, har som mål att vara med i Lidingöloppets ”Tunnellopp” i november, men vi får väl se hur det går med den saken ;)

Hade jag haft någon att träna med så tror jag att det hade varit lättare, men det är svårt att pussla ihop det eftersom jag är ledig på dagtid och hämtar E på förskolan vid klockan 15 varje dag. Men vi får se, en dag i taget, och imorgon kanske jag ska unna mig ett pass ;)

 
 
Med dessa snygga träningsbyxor borde det dock inte vara så svårt att motivera sig ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *