Snart sova

Häromdagen skrev jag om att lillan har vant sig vid helt andra sovtider nu under jullovet, men jag tror jag glömde tillägga att det är precis samma sak för mig. Jag är trött mitt på dagen, som att jag skulle behöva sova middag, men på kvällen, eller snarare mitt i natten är jag inte trött alls. Hade jag gått och lagt mig för ett par timmar sedan så hade jag garanterat somnat. Men nu får jag vänta på nästa ”fönster” istället. Hoppas dock att det kommer snart.
 
Har varit en ganska tung dag rent mentalt, har en förmåga att bli det då jag varit hos psykologen. Det är så himla psykiskt uttömmande att sitta där och fundera och prata, så jag känner mig helt tom då jag går därifrån. Dock är det ändå väldigt skönt att få gå dit en gång i veckan. Idag fick vi avbryta lite tidigare än vanligt eftersom jag blev så tankspridd, jag kunde till slut inte fokusera. 
Resten utav dagen har jag varit helt slut. Men nu har jag bäddat ner mig i sängen och ser på tv innan det är dags för kvällens första försök att somna. 
 
Hoppas ni haft en bra dag!!

Kram på er ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *