Tillbaka till vardagen

Har hunnit lämna barnet på förskolan och druckit morgonens första kaffe. Det var segt att komma upp imorse. Vår unge har ju haft en tendens att sova ganska länge på morgonen och man har verkligen fått väcka henne för att kunna lämna på förskolan klockan nio. Idag var det ännu svårare, det märks att hon är van vid jullov nu :) Då vi var iväg så sov hon till halv tio ibland, vilket vi inte direkt klagade på ;)
 
Idag ska jag inte göra något speciellt, tänkte åka iväg till Frölunda Torg för att se ifall Polarn o Pyret har något kvar på rean. Vi fick presentkort därifrån i både födelsedagspresent och julklapp till E, så då kan vi lika gärna passa på att handla på rean (om vi hittar något). Sedan ska jag åka till Jollyroom och hämta ut varor vi beställt. 
Så, lite att göra, men inget speciellt ;)
 
Hoppas att ni får en fin dag!
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *