Time to update

Så, det går upp och ner nu skulle man kunna säga. I lördags hade Pellan som sagt var krupp på natten. Vi medicinerade henne som att hon hade haft astma, och så blev det bra. För stunden iallafall.
Igår eftermiddag hade hon 38 graders feber, och idag har hon varit uppe på 39 grader. Hon andas ansträngt och hostar, så det är lite som det brukar se ut i det här huset, med andra ord. Trodde hon skulle klara sig från det värsta nu, men icke. Lider så med henne, men det var som jag sa till H förut, då hon är sjuk får jag någon slags extra energi, och det är inte jobbigt. Hon har varit dåsig hela eftermiddagen, men hon sov en sväng efter klockan sex och vaknade för nästan en timme sedan. Nu springer hon runt, och för tillfället räknar hon korten i en kortlek. Räknade utan problem till 20, duktiga unge. Jag tror inte att jag var så duktig då jag var två år. 
 
Angående min hälsa så går jag fortfarande och drar på något, men det är ingen världskatastrof.
Lovade några bilder från helgen, så nu kommer de, fyra stycken.
 
 
 
 
 
Två kompisar på äventyr i slottsskogen :)
 
En annan sak, jag fick en ny praktikplats idag. Får schema imorgon och börjar nästa vecka! :)
 
Hoppas ni har det bra och är piggare än mig ;)
 
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *