Vardagsbestyr

Så var det torsdag, igen. Tiden går fasligt fort, även om jag nu tycker det är ganska skönt med tanke på det tråkiga vädret och bristen på arbete. Jag vet inte hur många ansökningar jag har skickat in, men det är en hel del nu. Har fått svar från några, ”Tack för din ansökan, men vi har valt att gå vidare med någon annan”. Tack. Jaja, så är det, och det finns ju absolut folk som är mer kvalificerade än mig i många jobb jag söker. 
 
Idag är det en ny dag med nya platsannonser. Jag ska strax åka iväg till min coach. Det är så himla skönt att ha en coach! Hon är ju som en personlig assistent och första gången jag var där så sa hon att jag skulle berätta för henne vad hon kunde göra för mig. Jag är så otroligt tacksam över att jag kommit med i det här projektet, och jag får verkligen allt stöd jag behöver, så skönt!
 
Hoppas att ni har en fin dag!
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *