Vilken helg

Jag mår fortfarande inte helt hundra, har fått ont i öronen dessutom, stackars mig :(

Helgen har varit upp och ner. Igår hade vi en ganska lugn dag, tog det lugnt hela förmiddag och gick sedan ut på promenad genom slottsskogen och till Linnéstadens bibliotek. Där lånade jag en bok som vi ska läsa i den läsecirkel jag anmält mig till. Tyvärr kom jag på det lite väl sent, så jag har bara en vecka på mig att läsa ut den. Men det ska nog gå, tror jag ;)
Avslutade dagen med tacokväll och en unge som fick krupp…så natten blev sådär.
 
Idag var vi piggare och kom ut på spontan lekstund med E’s förskolekompis. Blev lek i slottsskogen och sedan en promenad. Men tusan så kallt det var! Trots underställ, kofta, stickad tröja, halsduk, vantar, pannband, dunjacka och vinterskor så frös jag!!! Jag är inte gjord för den här årstiden… :)
 
Avslutar helgen med kaffe och lite chips :)

Lägger upp lite bilder imorgon, nu ska jag fortsätta slappa i soffan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *