Återkomsten?

Vet ni vad? Det känns som att saker kommer att lösa sig. I tisdags var jag på svenska mässan och trängdes med tusentals andra arbetssökande. Det var så himla mycket folk, en fick stå i kö för att få lämna sitt cv, människor trängdes och det var fruktansvärt!! Då jag kom hem så kände jag bara att det var bortkastad tid att gå omkring där. Men tji fick jag, i onsdags ringde de från ett bemanningsföretag och frågade ifall jag ville komma på anställningsintervju dagen efter, igår alltså. Så där var jag, och intervjun kändes riktigt bra, jag känner mig hoppfull. Nu är det bara att avvakta och se ifall jag får chans att träffa företaget som har uppdraget. Hoppas! 
 
Efter kaoset på mässan så gick jag upp på stan en sväng, åt lite mat och kikade i affärer. Sedan vid 18:00 var det dags att gå till Lorensbergsteatern där jag var med på mitt första event med 4good-nätverket. Vilken kväll sen! Temat var ”The Power of Passion” och det var fyra fantastiska personer som höll föreläsningar. 
 
Komikern Marika Carlsson, sångerskan Louise Hoffsten, Surdegsbagaren Sébastien Boudet och golfaren Caroline Larsson. Väldigt olika historier men alla med samma budskap – vi bestämmer själva vad vi ska göra med våra liv. Det var en himla inspirerande kväll, och inte var det sista gången jag kommer att gå på ett utav 4goods event :) Dessutom fick alla en fin goodiebag med massor utav fina saker i, vilket aldrig är fel! ;)
 
Hoppas att ni har en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *