Denna dag – ett liv

Torsdag och jag inser hur fort dagarna går. Detta trots noll saker gjorda. Har sett hela fjärde säsongen utav ”Drop dead diva”, legat i sängen, virkat och hämtat och lämnat barnet på förskolan. Och så har jag förstås varit på bokrean! 
Några fynd gjorde jag, men mest till Pellan, som vanligt. 
 
Dagen idag har sett ut så här: 
Bild ett: Organiserat i barnets bokskåp
Bild två: Blockat en sjal jag virkat
Bild tre: Ordnat på två av sex hyllor i köket
Bild fyra: Njutit utav det första vårtecknet
 
Innan praktiken så stack jag ner på stan och in på Panduro för att anmäla mig till deras Påskpysselworkshop som är nästa vecka. Det är bloggaren bakom Trendenser som kommer dit och styr det hela. Ser fram emot det väldigt mycket!
 
Nu har lugnet lagt sig här hemma och jag ska ta tag i virkningen. Har ett nytt projekt. För varje färdigvirkat projekt och för varje nystan som går åt, så lägger jag en tia i en burk. Jag har sett en fantastisk ljuslykta jag vill ha. Förmodligen kommer den vara borta ur sortimentet då jag är färdigsparad, behöver nämligen virka upp eller slutföra 60 stycken nystan/projekt innan jag når målet! Haha! Men då finns det säkert något annat jag kan köpa istället ;)
 
Ha en fortsatt fin vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *